Poliklinika ST Medicina - Bulevar Oslobodjenja 79, drugi sprat, Novi Sad 21000

Individualni sistematski pregledi okruženje

Paketi sistematskih pregleda

Naši individualni paketi sistematskih pregleda kreirani su da obuhvate pregled onih vitalnih organa i organskih sistema čiji je trend oboljevanja povećan prema epidemiološkim istraživanjima.

U paketima sistematskih pregleda učestvuje određeni broj lekara specijalista koji preglede vrše u okviru svoje specijalističke i usko stručne obalsti, u namenski opremljenim  kabinetima, prema propisima za datu medicinsku delatnost.

Najsveobuhvatniji je paket sistematkih pregleda, “maxi” paket, pažljivo kreiran posebno za žene i muškarce.

Menadžerski paket pruža mogućnost kontrole onih organskih sistema čiji se poremećaj potencijalno  može očekivati u određenom broju slučajeva. kreiran specijalno je skladu sa zahtevima posla.

Kardiološki paket predstavlja paket ciljanog sistematskog pregleda stanja i funkcije srca i krvnih sudova.

Eho paketi sistematskih pregleda nude Vam mogućnost da na jednom mestu, brzo i efikasno uradite veći broj ultrazvučnih pregleda. Ovi pregledi mogu imati prventivni značaj ali mogu predstavljati  i deo dijagnostike koju ste započeli u sklopu nekg svog zdravstvenog problema.

Kako teku sistematski pregledi?

Trajanje celokupnog sistematskog pregleda u zavisnosti od odabranog paketa je između 2 do 4 sata. Preporučujemo da pre sistematskog pregleda pročitate i naš predlog za pripremu!

Pregledi se obavljalju u unapred zakazanom terminu, te nema čekanje i zadržavanja. Nakon prijema za pultom poliklinike, bićete upućeni na medicinsko osoblje koje ća Vas voditi kroz ceo pregled pružajući Vam sve informacije u vezi nalaza i pitanja u vezi sa zdravljem uz stalnu koordinaciju sprovođenja planiranih pregleda.

Za pacijente čiji paketi sadrže uzorkovanje krvi za laboratorijska ispitivanja, pripremamo mini obrok i osveženje.

Rezultati ispitivanja, nalazi specijalista, mišljenje i preporuke dobijaju se nakon 7 dana, uz mogućnost konsultacije i preporuke lekara opšte medicine oko daljeg lečenja, potrebnih ispitivanja i saveta oko promene stila života.

Tipovi sistematskih pregleda

Posebna ponuda za državljanje zemalja u okruženju

 

Kontaktirajte nas, a mi ćemo za Vas kreirati poseban paket sistematskog pregleda sa svim potrebnim analizama.