Poliklinika ST Medicina - Bulevar Oslobodjenja 79, drugi sprat, Novi Sad 21000

O nama

Poliklinika ST Medicina, čiji je idejni tvorac interventni kardiolog dr Tibor Čanji, počela je sa radom pre 7 godina a u cilju da se pacijentima u privatnom zdravstvenom sektoru omogući kvalitetna i sofisticirana zdravstvena usluga na najvišem profesionalnom nivou. Zahvaljujući najsavremenijoj medicinskoj opremi renomiranih svetskih proizvođača i vrhunskim stručnjacima u mnogim oblastima medicine, Poliklinika ST Medicina pruža sveobuhvatnu i visoko kvalitetnu dijagnostiku i lečenje.

Opremljena sa najsavremenijom medicinskom opremom renomiranih svetskih proizvođača.

Poliklinika pruža kompletnu i preciznu dijagnostiku iz mnogih oblasti medicine, uključujući :

  • kardiologija – savremeni ultrazvučeni aparati, test opterećenja i nove holter aparate za EKG i monitoring krvnog pritiska ..
  • interna medicina – gastroskopije, kolonoskopije, pregledi gastroenterologa, pregledi imunologa, pregledi nefrologa..
  • radiologija – ultrazvuk abdomena, dojki, štitne žlezde, lokomotornog sisitema..
  • ginekologija – ultrazvučni pregledi, PAPA, VS, koloposkopija..
  • sportsku medicina – pregledi lekara sportske medicine, ultrazvučni pregledi lokomotornog sistema
  • fizikalnu medicina sa rehabilitacijom – pregeled fizijatra, pregled reumatologa, aplikacija leka u zglob, elektroterapija, magnetotaerapija, sonoterapija..

Stalno medicinsko osoblje i konsultantski lekari, vrhunski stručnjaci u svojim oblastima, pružaju sveobuhvatnu i visokokvalitetnu, dijagnostiku i lečenje.

Poliklinika ST Medicina, nalazi se na jednoj od najboljih lokacija u Novom Sadu, na Bulevaru Oslobođenja broj 79, koja objedinjuje i parking prostor.